View Full Version : Problema android 8.1
Ceao, ieri mi-am dat rr din fabrica la telefon, j7 2016, si nu imi apare update-ul cu android 8.1, si i-am dat update, a mers putin mai greoi la inceput(cred ca pana s-a invatat cu noul android) si dupa ce mi-am refacut tel cum il aveam inainte, pe clash royale sta putin si se blureaza, isi revine si iar se blureaza, si inainte nu imi facea asa, adica pe android 7.1 , problema e de la android? Sau de la telefon? Il am de 2 ani si nu are nici-o zgarietura si nici de spart nu l-am spart, si daca e de la android cum dau sa il pun pe ala 7.1 ca nu vr sa imi faca asa in jocuri, app doar in clash face asa, nu in altceva jocuri etc. Help meeee
Pai cel mai usor ar fii sa te duci la un service..Daca vrei tot android 7.1 dai iar rr din fabrica si ar trebui sa mearga bine...
du-te si vezi ce cere android 8.1 si compari cu ce tel ai :))
e de la android, slab telefonul si androidul 8.1 cere prea mult de la el
e simpla smecheria
e simpla smecheria
Am cautat acu si cica merge pe 1 gb ram, cred ca am 2, sau daca am 1 merge tot ma tot, doar in clash blureaza imaginea cateodata.. in fine, stii cum sa dau down la android la 7.1?
e simpla smecheria
Nu sunt astia de la Sammy atat de tampiti si trimit update-uri aiurea, stai linistit, nimeni nu face asta. :))
Adevarat, Android are nevoie de foarte mult RAM, dar este discutabil si aici. Daca doar in Clash ai problema, sterge-l si baga-l din nou.
Ca sa revii la 7.0, iti cauti stock ROM-ul si il flashu-iesti. Exista documentatie pe Google.
L.E: Dupa fiecare update este recomandat sa faci un Wipe al cache-ului. (intri in Recovery Mode, alegi Wipe cache partition si aia e)
Nu sunt astia de la Sammy atat de tampiti si trimit update-uri aiurea, stai linistit, nimeni nu face asta. :))
Adevarat, Android are nevoie de foarte mult RAM, dar este discutabil si aici. Daca doar in Clash ai problema, sterge-l si baga-l din nou.
Ca sa revii la 7.0, iti cauti stock ROM-ul si il flashu-iesti. Exista documentatie pe Google.
L.E: Dupa fiecare update este recomandat sa faci un Wipe al cache-ului. (intri in Recovery Mode, alegi Wipe cache partition si aia e)
Uite, ieri ma jucam si mai facea cate putin, sa blureze imaginea, acu cand am intrat in el si am dat meci nu a mai facut.. nu s-a mai blurat nimic..
Eu cred ca a fost pana s-a obisnuit sistemul cu noul android.. mai lasa topicu pana diseara, daca mai apare zic aici, daca nu mai apare poti da tc. Oricum mersi de opinie