Samsung Galaxy S10 va fi prezentat oficial pe 20 februarie, dar au rămas extrem de puține lucruri neștiute. Acum au fost aflate prețul și specificațiile celor două versiuni.


Samsung Galaxy S10 va fi disponibil în cel puțin trei versiuni. Ar fi, în ordine, următoarele modele: Samsung Galaxy S10 E (cunocut și ca Lite), Galaxy S10 și Galaxy S10 Plus. Cel din urmă, evident, va avea cel mai mare ecran și cele mai bune specificații.

Samsung Galaxy S10 E ar fi disponibil în patru nuanțe de culoare: negru, verde, galben și alb. După cum vezi și din imaginea de mai jos, e tipul acela de telefon cu care Samsung țintește cel mai bun preț pentru cele mai potrivite specificații. Da, e o versiune Lite de Samsung Galaxy S10 cu 6 GB de memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare la un preț de aproximativ 750 de euro.


Samsung Galaxy S10 e similar modelului Plus, cu diferențele evidente că va avea ecran mai mic și va avea doar o cameră de selfie. Acest model ar fi disponibil tot în patru variante de culoare: albastru, alb, verde și negru, unde alb e mai mult un mic (cam ce-a oferit Huawei în versiunea Twilight). Altfel, specificațiile sunt: 6 GB de memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare la 900 de euro și 8 GB de memorie RAM și 512 GB spațiu de stocare la 1.150 de euro.


În fine, probabil că cel mai tare te interesează Samsung Galaxy S10 Plus. E vorba de o versiune cu ecran de 6,4 inci (sau mai mare) și o configurație de bază de 6 GB RAM și 128 GB spatiu de stocare la aproximativ 1.000 de euro. Apoi, e versiunea cu 8 GB de memorie RAM și 512 GB spațiu de stocare la 1.250 de euro. În fine, cea mai scumpă: Samsung Galaxy S10 Plus cu 12 GB de memorie RAM și 1 TB spațiu de stocare la 1.450 de euro.


Prețurile nu sunt finale și nici nu sunt oficiale, dar te ajută să-ți faci o idee. Odată cu aceste modele, Samsung se duce într-o zonă premium în care n-a mai livrat niciodată atât de multe modele. Încă nu se știu detalii suplimentare despre Samsung Galaxy S10 5G, dar n-ar fi exclus ca cea mai scumpă versiune de Plus să aibă un așa modul.

Toate detaliile vor fi confirmate pe 20 februarie.