La multi ani, Strumf aka BCI Cuceritorul aka Moldova aka Luat sub aripa de TheLord ))))) !Nu prea m-am pregatit cu nimic ca in anii precedenti, dar deja se cam si observa de vreo 2 ani ca mereu asa spontan facem ceva cand este ziua de nastere a unuia dintre noi, au trecut vremurile cand intram pe jb si cantam toti, faceam video sau poze de La multi Ani si cred ca deja la varsta asta un simplu "La multi ani" inseamna mai mult ca o poza sau un video .

Ai ajuns deja la varsta de 24 de ani si am ajuns deja sa ne cunoastem de 10 ani, ma bucur ca datorita jocului Counter-Strike 1.6 am ajuns sa ne cunoastem si sa fim prieteni timp de 10 ani, sa fim ca fratii, sa ne ajutam si sa ne fim alaturi in orice situatie, fie ea buna sau rea, sa trecem peste orice obstacol si ca IMPREUNA am reusit sa realizam tot ce se vede aici, forum, server-ul de jb, servere de cs, diferite proiecte, etc. !
Deja din prima clipa de cand te-am bagat in seama pe acel server si ai sarit in ajutor stiam ca probabil candva o sa si facem ceva impreuna si uite, am ajuns sa facem toate aceste chestii impreuna doar din pura pasiune!


Acum de ziua ta doresc sa iti urez un sincer LA MULTI ANI, foarte multa sanatate si fericire, mult succes in viata si in tot ce iti propui sa faci de acum in colo si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!

Hai ca de ziua ta merge si un asa pe sistem :
PS.: ma bucur ca acum 10 ani te-am luat sub aripa