Hellau dragutilor, ne-am gandit destul de mult daca sa facem sau nu inca o strangere de fonduri pentru server deoarece dupa cum puteti observa, in ultima vreme server-ul o duce cam "prost" putem spune, de multe ori nu ajunge nici la 15 jucatori toata ziua si am zis ca este momentul sa mai facem o strangere ca anul trecut.
Anul trecut a fost organizata prima strangere de fonduri de cand este deschis serverul si a fost una cu succes, chiar m-am mirat ca au decis asa multi sa ne ajute si impreuna sa incercam sa marim numarul de jucatori pe server.
Link catre topicul cu strangerea de anul trecut: https://alphacs.ro/showthread.php?105988 va multumim inca o data tuturor celor care ati ajutat sa strangem suma propusa in acel topic !! Multumiri speciale lui @petR1x deoarece a propus aceasta idee si a luat atitudine si s-a ocupat de crearea acelui topic si de indrumarea a mai multor jucatori sa ajute !

Pe gametracker puteti vedea cel mai bine graficul de jucatori si puteti observa scaderea masiva al acestora:


Tristul adevar este ca nu prea este vina nimanui aceasta "scadere" semnificativa de jucatori de pe CS 1.6, adevarul este ca JB-ul nostru este printre singurele servere care REFLECTA SITUATIA REALA al acestui JOC. CS-ul este un joc care are deja 20 de ani, este foarte normal ca jucatorii sa scada zilnic, multi isi cumpara calculatoare mai scumpe si in scurt timp uita de joc, multi cresc si nu mai au timp sau multi pur si simplu vor o grafica mai buna sau un joc nou.
Spun asta deoarece cum am zis mai sus JB-ul reflecta situatia reala a unui server crescut NATURAL ani intregi, fara boost-uri, fara redirecte, fara minunatii. Dupa 9 ani (desigur in ultimii ani am bagat si noi boost-uri deoarece acest fenonem a inceput de minim 4 ani, cred ca stiti ca in fiecare an spuneam ca in curand se duce usor usor si cs-ul) cam ce vedeti pe JB este realitatea cs-ului, fara boost-uri sau alte minunatii. Serverele pe care le vedeti 32/32 ori au jucatori fake ori cumpara boost-uri lunare de la mai multe "firme"(ca nu le pot numi firme) si ajung sa plateasca peste 300 de euro lunar, practic pentru teapa putem spune ca multe "firme" le baga jucatori fake.

Suntem constienti ca nici cu boost(cumparam de la set-master deoarece 80% sunt romani, deja de multi ani au domeniile romanesti foarte bine indexate pe google astfel cam orice cs descarcati in Romania o sa aiba masterserver-ul lor) nu o sa stea server-ul 32/32, dar macar este un ajutor in plus pentru a sta constant cu +15 jucatori si asa usor usor poate ajungem iar la mai multi jucatori. Nu are rost sa luam din 50 de parti si sa umplem server-ul cu straini, asa aruncam banii degebaa.

Haideti sa incercam impreuna sa cream o atmosfera cat mai placuta pe server, cu cat mai multi jucatori si sa ne mobilizam si de data asta sa strangem suma dorita! Desigur boost-urile o sa fie utilizate cand o sa fie mai mare nevoie sau cand sunteti si voi liberi(nu aveti scoala, de sarbatori, etc.)!

Warning: Suma pe care dorim sa o strangem este de 120€, echivaletul a 3 luni de boost.


Donatiile pentru aceasta strangere de fonduri se pot face la @TheLord sau @Strumf , metodele de contact le gasiti in SEMNATURA sau direct pe SERVER!
Toate comisioanele sunt suportate de catre NOI!

Metode de plata acceptate pentru aceasta strangere de fonduri: PAYPAL(cea mai buna metoda pentru strangere deoarece plata o facem PayPal)/ Paysafecard (pierdere aproximativa de 1 euro pe comisioane pana ajung in PayPal)/ Transfer Bancar(cu suma de peste 10 euro)

Cei care decid sa ne ajute la aceasta strangere de fonduri o sa fie rasplatiti cu beneficii pe SERVER sau FORUM(ramane la alegerea voastra)!

Lista donatii pentru strangerea de fonduri:suma €/RON - nume

Cei care doneaza direct pentru strangerea de fonduri o sa fie trecuti mai jos cu SUMA+NICK CS si MENTION pe FORUM!
Donatiile PayPal de pe serverele JB/JBGO/ARENA/SURF care o sa fie investite in aceasta strangere de fonduri o sa fie trecute mai jos cu SUMA+NICK CS al jucatorului care a donat si cu mentiunea DONATIE JB/JBGO/SURF/ARENA!


50 RON PSF. - H3aDsH00t( @Andrei_22 )
5€ PayPal - Donatie JBGO(Bazooka)
6€ PayPal - Donatie JB(Ciupanezul)
10€ ITEM CSGO (+4€ trecuti la total) - Donatie JBGO(BM) - Deoarece comisionul pentru a scoate itemele CSGO pe PayPal este foarte mare am combinat donatia lui BM de pe JBGO cu donatia lui St!L-TaR3 si asa scoatem 23 de EURO in total!(altfel se pierdea prea mult cu 10) Spun asta ca sa stiti de ce nu am pus la total +10 euro si doar +4 !
100 RON PSF. - St!L-TaR3( @DANUTZ.JB )
20€ PayPal - Donatie JB(Romakevo. / Ryozo.)
11€ PayPal - Ce mai aveam in PayPal ( @TheLord si @Strumf )
5€ PayPal - Loader. ( @Loader. )
200 RON BANCAR(+40e) - Mihai.!? ( @Mihai.!? )
120 € - Total
-----------------------------------------------------
Am reusit sa strangem suma propusa!
Multumim tuturor celor care au ajutat la aceasta strangere de fonduri!