Deja a trecut 1 an de cand am postat acest video...
Va multumim pentru toate mesajele frumoase, ma bucur ca am reusit sa facem atatia oameni fericiti prin intermediul unui joc si dupa prin intermediul unei comunitati!

Astea fiind spuse, din pacate cred ca anul acesta o sa inchidem definitiv acest server, probabil dupa anul nou, adica incepand cu 2025!
L-am tinut un an de cand am postat acest video, nici de Craciun/revelion/paste nu am mai apucat sa facem nimic, nu a mai fost interes din partea nimanui fata de server, nici a noastra si nici a voastra, deci consider ca cel mai bine o sa fie inchidem definitiv acest capitol!
A fost frumos cat a tinut, ne-am distrat, ne-am simtit bine, cum a spus cineva "multi ne-am maturizat" pe acest server si pe aceasta comunitate, dar din pacate nimic nu tine pana la nesfarsit .
Nu cred ca mai are rost sa scriu foarte multe, totul este spus in acest video si din comentariile acestuia + comentariile din acest topic.
Dupa 14 ani nici nu stiti cat de bine si mandru ma simt ca am reusit sa realizam ce am realizat aici cu acest server si cu aceasta comunitate, si acum cand ma gandesc in trecut cum a fost totul pe acest server, cum au fost vremurile alea cand veneam de la scoala si ne puneam la un jb, pierdeam noptile pe el, jucand/lucrand/etc. dar asa este viata, a trecut copilaria, toti am crescut, toata brigada de atunci are deja +20 de ani multi chiar +25 sau +30, fiecare trebuie sa isi vada de drumul lui in viata, nu mai ai cum sa iti pierzi zilele si noptile jucand jb pe 1.6.

Va multumim din nou pentru tot!