-
Redeschidere BB.ALPHACS.RO
Salutare tuturor!
Dacă ați fost membri ai comunității în perioada martie 2019 - februarie 2021, probabil vă mai amintiți de serverul BB.ALPHACS.RO. Serverul a fost lansat oficial pe 15 martie 2019, cu 14 sloturi, deoarece niciunul dintre membrii fondatori de la acea vreme nu se aștepta să aibă succes sau să depășească vreodată numărul de sloturi disponibile. Ce a urmat a fost o poveste frumoasă, un server care, în scurt timp, a devenit din ce în ce mai popular și a început să impună respect, dar și tot mai multe așteptări din partea jucătorilor. 
Spre sfârșitul anului 2020, lucrurile s-au complicat, a intervenit lipsa de energie și de timp a staff-ului, iar de acolo s-a ajuns la decizia de a pune stop unui capitol frumos.
Mi-am amintit cu drag de această perioadă și, zilele acestea, am luat în calcul posibilitatea de a redeschide serverul, în cazul în care mai există jucători de CS 1.6 interesați de modul BaseBuilder.
Totuși, nu aș vrea să reactivăm serverul doar de dragul de a o face. Sunt conștient că interesul pentru acest joc a scăzut semnificativ, dar tocmai de aceea vreau să aflu de la voi, cei care ați fost parte din acest server și ați contribuit la succesul lui, ce părere aveți despre redeschiderea serverului. De asemenea, ar conta mult opiniile voastre legate de ceea ce v-ați dori să vedeți implementat – fie că vorbim despre modul clasic de BB, anumite sisteme din trecut sau orice altă propunere.
Dacă reușim să adunăm suficiente reacții pozitive la această postare, în câteva zile vom începe pregătirile, vom organiza recrutările și ne vom ocupa de promovarea necesară pentru ca serverul să revină în forță!
-
Post Thanks / Like - 0 Thanks, 5 Likes