Va salut.

Pentru repopulare n ar fi ft greu. Am vazut si imi tot apare pe tiktok in prostie clipuri de la jocuri, servere etcetc. Parerea mea e ca daca se va face un cont de tiktok poate si de instagram pt reelsuri, postarea constanta de videorui si chestii funny iar impinge pe oameni sa vada si ei despre ce e vorba. E greu ca trebuie sa te axezi doar pe cs.. ca restul jocurilor nu prea sunt de forumuri. Dar fara sa ai vizibilitate nu o sa ajungeti nicaieri iar singura metoda de a fi vizualizat este pe tiktok fiind poate cea mai activa platforma de media in momentul asta.

Pe partea de design si photoshop.. inainte eram designerul comunitatii si a fost o perioada cand am sustin singur catergoria dar am cam ruginit si am uitat chestii. daca aveti nevoie pot sa mi iau 2-3 ore pe zii sa "Imi aduc aminte" doar pentru a da liber alegerilor pentru bannere iconite sau plm.

am vazut tema, persoanl mie mi place, dar asta fiind ca eu am tot ce se poate pe dark tocmai ca sa nu mi rupa ochii.

Lorde, ai nr meu, daca vreodata ai nevoie de 2 maini in plus pt un ajutor, stii unde ma gasesti, ajut cu cea mai mare placere in limita timpului disponibil si bineinteles in a cunostiintelor )