In acest topic va prezint un tutorial scurt si simplu cum sa va invitati TOTI prietenii in grupul nostru official de steam !

http://steamcommunity.com/groups/alphacsromania

O sa va prezint doua modalitati de a invita TOTI prietenii in grupul nostru de steam , alegeti una dintre ele care vi se pare mai usoara!


Prima modalitate:

Pasul 1: Intrati pe profilul vostru de steam.

Pasul 2: Click pe butonul "Friends" sau daca aveti in limba romana "Prieteni".

Pasul 3: La "All Friends" sau "Toti prietenii" selectati "Manage Friend List"/"Editare Lista Prieteni".

Pasul 4: Apasati pe butonul "All"/"Toti" in casuta care a aparut.

Pasul 5: Dupa ce se selecteaza toti prietenii apasati pe "Invite To Group"/"Invita In Grup" , selectati grupul "AlphaCS.RO # Original Gaming" (poza: http://i.imgur.com/HGx9nF3.png) si gata, ati invitat toti prietenii din lista voastra in grupul official AlphaCS.RO # Original Gaming.

A doua modalitate:

Pasul 1: Intrati pe grupul http://steamcommunity.com/groups/alphacsromania , de preferat sa intrati direct de pe steam(daca intrati de pe browser trebuie sa va logati pe steam).

Pasul 2: Click pe tabul +Invite Friends

Pasul 3: In tabul aparut selectati "All"/"Toti" dupa care click pe "Invite To Group"/"Invita In Grup" , selectati grupul "AlphaCS.RO # Original Gaming" (poza: http://i.imgur.com/HGx9nF3.png) si gata, ati invitat toti prietenii din lista voastra in grupul official AlphaCS.RO # Original Gaming.


Va multumim pentru toata sustinerea voastra si pentru ajutorul acordat !

WWW.ALPHACS.RO # ORIGINAL GAMING